قیمت سکه و ارز
۱۳۹۱/۱۱/۲۲ - ۱۱:۲۳
احمدی نژاد در جمع خبرنگاران:

مقایسه اراده ملت با مشکلات به نظر یک ‌بی‌انصافی است

رییس‌جمهور کشورمان صبح امروز به همراه دیگر شهروندان تهرانی در راهپیمایی باشکوه 22 بهمن حضور پیدا کرد.

مقایسه اراده ملت با مشکلات به نظر یک ‌بی‌انصافی است

به گزارش «سراج24»، احمدی‌نژاد رئیس جمهور اسلامی ایران در راهپیمایی 22 بهمن و در جمع خبرنگاران در پاسخ به سؤالی درباره اینکه نظر شما در مورد حضور بی‌سابقه مردم در راهپیمایی یوم‌الله 22 بهمن با وجود مشکلات اقتصادی گفت: به نظرم مقایسه اراده مردم با مشکلات اقتصادی و همچنین حضور آنها در راهپیمایی یوم‌الله 22 بهمن کاملاً اشتباه است.

 
وی افزود: این مسئله یک بی‌انصافی نسبت به ملت است، هیچگاه ما چنین موضوعی را نداشتیم که آقا حالا که مشکلات وجود دارد شما در راهپیمایی روز  22 بهمن شرکت می‌کنید یا خیر.
 
رئیس‌جمهور ادامه داد: این سؤال به چه معنا است، هرکس در زندگی مشکلاتی دارد آیا زندگی نمی‌کند، به فکر پیشرفت و عظمت نیست، از حقوق خود دفاع نمی‌کند. انقلاب متعلق به ملت است، یک عظمت است، یک تاریخ است، یک آینده است، هویت است، یک موجودیت است، یک روح بلند الهی است. انقلاب و کشور مال ملت است و انقلاب مال خودشان است، همه چیز مال خودشان است.
 
احمدی‌نژاد گفت: شما مطمئن باشید هر سال این راهپیمایی باشکوه‌تر از سال قبل است چراکه ملت ایران هر سال بزرگتر و عزیز‌تر می‌باشد. امسال هم همینگونه خواهد شد.
 
وی افزود: می‌بینید که این حضور یک اقیانوس بیکران و بی‌‌تلاطم است و همه هستند، اقشار گوناگون و سلیقه‌های گوناگون و همه مردم حضور دارند، زیبایی‌های یک ملت خود را نشان داده است.
 
رئیس‌جمهور تصریح کرد: ان‌‌شاء‌الله این موج آثار خود را در جهت اصلاح، توحید، معنویت، ایمان و یگانه‌پرستی اثر خود را تا دورترین نقاط عالم خواهد گذاشت و در راستای عظمت و عزت ملت خواهد بود.
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••